szukaj w sklepie
Katalog produktów
Lista produktów

ETJA

Towarów w kategorii 18

Sortuj według
Ilość
Strona 1 z 2 1 2
Opinie: 0 Olej Arganowy BIO - ETJA 50ml 
Cena 21,90 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
średnio
NATURLANY OLEJ ARGANOWY BIO ORGANIC /Argania spinosa Karnel Oil/
Nawilża, ujędrnia i poprawia elastyczność skóry.

Nierafinowany, kosmetyczny w wersji organicznej olej tłoczony wyłącznie na zimno ze świeżych orzechów drzewa arganowego.
Posiada lekko pomarańczowe zabarwienie o charakterystycznym lekko gorzkawo-orzechowym zapachu.
Bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe około 80% głównie w linolowy omega-6 i oleinowy omega-9, witaminę E, butyrospermol pielęgnujący skórę przed
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Avocado BIO - ETJA 50ml 
Cena 10,50 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
średnio
NATURLANY OLEJ AWOKADO BIO ORGANIC /Persea Gratissim Oil/Zwany olejem 7 witamin (A-B-D-E-H-K-PP).

Naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno w wersji organicznej olej z awokado.
Łatwo wchłania się w skórę i wnika w jej głębsze warstwy. Jest źródłem 7 witamin (A-B-D-E-H-K-PP), nienasyconych kwasów tłuszczowych, skwalanu, substancji mineralnych i protein.
Nawilża i ożywia naskórek, wykazuje dużą zgodność z naturalnymi lipidami skóry, uzupełnia barierę lipidową.
Przeznaczony
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Jojoba gold BIO - ETJA 50ml 
Cena 19,90 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
jest mało
NATURALNY OLEJ JOJOBA GOLD BIO/Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed Oil/
Naturalny płynny wosk. Działa odżywczo, zmiękcza, nawilża i natłuszcza skórę. Idealny do pielęgnacji delikatnej cery.

Nierafinowany, zimnotłoczony, kosmetyczny olej w wersji organicznej.
Określany jako naturalny płynny wosk, bardzo trwały i odporny na wysokie temperatury. Jest jednym z najbardziej drogocennych surowców w kosmetyce.
Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, naturalną witaminę E i F, fitoster
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Konopny BIO - ETJA 50ml 
Cena 12,60 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
średnio
OLEJ KONOPNY BIO ORGANIC /Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil/

Nierafinowany, tłoczony wyłącznie na zimno z nasion konopi pochodzącej z uprawy ekologicznej.
Jest jedynym olejem naturalnym charakteryzującym się idealną proporcją NNKT, pełniącą kluczową rolę w metabolizmie lipidów w organizmie człowieka.
Dzięki swoim właściwością wykazuję wysoki działanie odżywcze, immunostymulujace, regeneracyjne i przeciwstarzeniowe.
Wpływa korzystnie na strukturę i wygląd skóry, która staje
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej laurowy ETJA 50ml 
Cena 21,90 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
jest mało
OLEJ LAUROWY /Laurus Nobilis Oil/

Naturalny, nierafinowany, zimnotłoczony olej z wawrzynu szlachetnego. Zawiera: chlorofil, przeciwutleniacze, NNKT oraz olejki eteryczne. Wykazuje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, odnawia ochronny płaszcz hydrolipidowy skóry. Łagodzi dolegliwości dermatologiczne, pomaga w walce z chorobami grzybiczymi, łuszczycą, czy egzemą. Skuteczny w leczeniu łupieżu, wypadaniu włosów i chorej skóry głowy. Doskonały do cery zniszczonej, suc
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Makadamia BIO - ETJA 50ml 
Cena 15,90 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
średnio
OLEJ MAKADAMIA BIO ORGANIC /Macadami Seed Oil/
Lekki olej o szybkim stopniu wchłaniania. Silnie ujędrnia i regeneruję delikatną skórę.

Olej otrzymywany z orzechów makadamia w wyniku tłoczenia na zimno o charakterystycznym orzechowym zapachu.
Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, składniki mineralne, a także witaminy A B i E.
Posiada wyjątkowe właściwości regeneracyjne i ujędrniające.
Nawilża, odżywia, wygładza i poprawia elastyczność skóry.
Jest doskonale wchłan
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Marula - ETJA 50ml 
Cena 27,90 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
jest mało
OLEJ MARULA /Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil/

Nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion owoców drzewa marula pochodzących z dzikich upraw.
Zawiera znaczne ilości NNKT oraz witaminy C, E i flawonoidy.
Lekki olej o silnym działaniu antyoksydacyjnym.
Szybko się wchłania oraz dostosowuje do struktury skóry.
Delikatnie nawilża, poprawia elastyczność skóry, chroni przed rozkładem kolagenu.
Redukuje zmiany trądzikowe, blizny i przebarwienia.

Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Perilla z Pachnotki BIO - ETJA 50ml 
Cena 18,50 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
jest mało
OLEJ PERILLA Z PACHNOTKI BIO ORGANIC /Perilla Ocymoides Seed Oil/

Tłoczony na zimno olej z wyselekcjonowanych nasion pachnotki. Zawiera kwasy tłuszczowe omega 3,6,9. Działa hamująco na rozwój trądziku młodzieńczego. Kwasy tłuszczowe ALA i LA działają przeciwalergicznie, przeciwzapalnie, podnoszą odporność na zakażenia, pobudzają regenerację nabłonków i tkanki łącznej.
Skuteczny w łagodzeniu dolegliwości skórnych, oparzeń, odmrożeń. Hamuje zmiany zwyrodnieniowe i rogowacenie gruczoł
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Pistacjowy - ETJA 50ml 
Cena 9,90 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
jest mało
OLEJ Z ORZECHÓW PISTACJOWYCH /Pisatcia vera/

Kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion pistacji, który jest później poddawany procesie rafinacji.
Bogaty w kwas oleinowy i linolowy, a także niezbędne aminokwasy i minerały, karoten oraz witaminy B1 i E.
Doskonale pielęgnuje skórę i służy jako filtr przeciwsłoneczny. P
osiada właściwości odżywcze i zmiękczające, dlatego tak szybko i skutecznie zapobiega wysuszeniu, łuszczeniu i pękaniu skóry.
Olej pistacjowy w połącze
Szczegóły»
Opinie: 0 Olej Rycynowy BIO - ETJA 50ml 
Cena 10,90 PLN

Ilość Jednostka miary szt.
Dodaj do koszykaDodaj do koszyka
W magazynie
jest mało
OLEJ RYCYNOWY BIO ORGANIC /Ricinus Communis Seed Oil/.

Nierafinowany, tłoczny na zimno olej z ekologicznych nasion rącznika pospolitego (Rycyny). Olej rycynowy jest głównie bogaty w kwas rycynolowy (ok. 85%). Zawiera również kwas oleinowy, stearynowy, linolowy oraz witaminy A, E.
Stosowany zewnętrznie wykazuję działanie natłuszczające i ochronne. Jest najbardziej błyszczącym olejem roślinnym dlatego stosowany jest jako główny surowiec przy produkcji pomadek i błyszczyków.
Bardz
Szczegóły»
Strona 1 z 2 1 2
Zaloguj się

Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Lista zakupów

Twoja lista zakupów jest prostą i szybką metodą wyszukiwania towarów.

  1. Wpisz towary, umieszczając każdy w nowej linii.
  2. Kliknij 'Szukaj'.
  3. Zostanie wyświetlona strona z wynikami dla pierwszego towaru z listy.
  4. Gdy znajdziesz szukany towar, dodaj go do koszyka i wybierz następny towar z listy.
 
© Comarch SA 2017. All rights reserved Powered by Comarch e-Sklep ®